За нас

Създателите на календара са две момчета на възраст малко преди средната, които не искат да приемат, че живота е скучен и еднообразен. За да докажат това сами на себе си, те се ангажират със всевъзможни неща – футбол, танци, фотография, езотерика, домашна бира, хотелиерство, психология, програмиране, енергетика и много други занимания, нямащи нищо общо едно с друго. Но това никога не е било важно за тях, защото целта на разнообразните занимания е била винаги една и съща – РАЗНООБРАЗИЕ, което да ги накара да се чувстват добре, да се чувстват различно.

Истината е обаче, че за да се случи това не е нужно да извършим ВЕЛИКАНСКИ подвиг, а само да ПРОМЕНИМ нещо, колкото и МАЛКО да е то.

От там възникна една идея, приличаща малко на ТЕЗА от математика: Ако аз реша да направя нещо различно днес, изпълнението на това действие, колкото и нестандартно да е то, ще ми помогне ли да се чувствам по-добре от вчера? И ако ми помогне?! И ако продължа така всеки ден до края на годината?!

И така решихме да създадем един календар, в който освен да наблюдаваш, как ти минава годината, да можеш да получаваш идеи за едно по различно прекарване на времето ти.

Ние също знаем, че част от нещата няма да са по твой вкус, или ще са напълно в разрив с твоята ценностна система и разбирания ти за живота.

Но ние също така знаем, че  голяма част от нещата ще ти харесат, ще те накарат да се замислиш, ще те раздвижат, ще те пречистят, ще те направят по-социален, ще върнат онова детското в теб.

Ние вярваме, че когато човек прави нещо по собствено желание, той го прави за СЕБЕ СИ.

Подходи приключенски, с любопитство и най-важното – забавлявай се.

Купи 3 продукта и вземи 20% отстъпка.